Brunner And Suddarth’s Textbook Of Medical Surgical Nursing 11th Edition By Suzanne C. Smeltzer -Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 0781766958 ISBN-13: 978-1469786131
Publisher ‏ : ‎ Wolters Kluwer; 11th edition
Authors: by Suzanne C. O’Connell Smeltzer,
Brenda G. Bare, Janice L. Hinkle, Kerry H. Cheever

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.

Compare
SKU:000786000848

Brunner And Suddarth’s Textbook Of Medical Surgical Nursing 11th Edition By Suzanne C. Smeltzer -Test Bank

 

1.

The school nurse teaching a health promotion class to high-school students informs the group that health may be defined as:

A)

Being disease free

B)

Having fulfilling relationships

C)

Having a clean drinking source and nutritious food

D)

Being connected in body, mind, and spirit

2.

Which of the following desirable characteristics would an effective nurse possess?

A)

Sensitivity to cultural differences

C)

Strict adherence to routine

B)

Team-focused nursing approach

D)

One set cultural practice

3.

What type of health problem is the nurse most likely to see in the health care system?

A)

Poor prenatal care

C)

Immobility

B)

Lack of information

D)

Chronic disease

4.

The nurse is assisting a patient in planning to return to work after an extensive illness. The patient’s need for self-fulfillment fits in which level of Maslow’s Hierarchy of basic needs?

A)

Physiologic

C)

Love and belonging

B)

Safety and security

D)

Self-actualization

5.

Viewing health and illness on a continuum assists the nurse in understanding that:

A)

Care should focus on the treatment of disease.

B)

A person’s state of health is ever-changing.

C)

A person does not have varying degrees of illness.

D)

Care should focus on the patient’s response to medications.

6.

The nurse working in a community health clinic teaches that disease prevention is best achieved through:

A)

Attending self-help groups

C)

Community social events

B)

Yearly physicals

D)

Behaviors that promote health

7.

A nurse on a medical-surgical unit has been asked to become a member of the hospital’s Continuous Quality Improvement (CQI) committee. In preparing to serve on this committee, the nurse learns that CQI programs:

A)

Establish accountability on the part of health care professionals

B)

Focus on the process used to provide care

C)

Identify incidents rather than processes

D)

Justify health care costs

8.

Managed health care has led to significant changes in the health care delivery system. What effect has managed health care had on the hospital’s patient population?

A)

Patients are in the hospital for a longer period of time.

B)

Pre-negotiated payment rates have remained unchanged.

C)

Patients with high home care needs are being discharged into the community.

D)

Use of ambulatory care has decreased.

9.

The Patient’s Bill of Rights includes the patient’s right to privacy. When might the nurse break this right?

A)

When the patient has threatened to harm himself or herself

B)

When the patient has been diagnosed with a terminal disease

C)

If a family member has called to inquire about the patient’s condition

D)

There are no circumstances when this rule may be broken.

10.

In order for the nurse to implement the interventions in a clinical pathway, what first must be done?

A)

Interventions must have a signed physician’s order.

B)

The nurse manager must review the plan.

C)

The unit must approve the document.

D)

The nurse must sign the document prior to initiating.

11.

A nurse researcher is conducting a study about the effects of noise on hospitalized patients’ pain levels. The primary purpose of nursing research is to:

A)

Involve patients in their care while hospitalized

B)

Contribute to the scientific base of nursing practice

C)

Draw conclusions about the quality of patient care

D)

Explain ongoing medical studies to patients

12.

Home health care is becoming one of the largest practice areas for nurses. What has contributed to this change?

A)

Chronic nursing shortage

B)

Focus on treatment of disease

C)

Nurses prefer working during the day instead of evening or night shifts

D)

More critically ill patients being discharged to home from the hospital

13.

A nurse is practicing in an oncology clinic and her role includes clinical practice, education, management, consultation, and research. Which of the following would most accurately describe this nurse’s title?

A)  Midwife    B)  Clinical nurse specialist    C)  Nurse manager    D)  Staff nurse

14.

Nursing continues to recognize the importance of collaboration with other health care disciplines to meet the complex needs of the patient. Which of the following would be an example of a collaborative practice model?

A)

The nurse and the physician discussing and jointly making clinical decisions

B)

The nurse accompanying the physician on rounds

C)

The nurse making a referral on behalf of the patient

D)

The nurse attending an appointment with the patient

15.

According to Maslow’s Hierarchy of needs, which dimension of care is considered primary in importance when caring for a dying patient?

A)  Spiritual    B)  Social    C)  Physiologic    D)  Emotional

16.

When prioritizing a patient’s care plan based on Maslow’s Hierarchy of needs, the nurse’s first priority would be:

A)

Allowing the family to see a newly admitted patient

B)

Ambulating the patient in the hallway

C)

Administering pain medication

D)

Teaching the patient to self-administer insulin

Answer Key

1.

D

2.

A

3.

D

4.

D

5.

B

6.

D

7.

B

8.

C

9.

A

10.

A

11.

B

12.

D

13.

B

14.

A

15.

C

16.

C

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Brunner & Suddarth’s Textbook of Medical-Surgical Nursing 15th Edition Hinkle Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 68 Format: PDF ISBN-13: 978-1975161033 ISBN-10: 1975161033 Publisher: LWW Authors: Dr. Janice L Hinkle, Kerry H. Cheever, Kristen Overbaugh

Medical-Surgical Nursing 10th Edition Ignatavicius Workman Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $16.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 69 Format: PDF ISBN-13: 978-0323612425 ISBN-10: 0323612423 Publisher: Elsevier Author: Donna D. Ignatavicius, M. Linda Workman, Cherie Rebar, Nicole M. Heimgartner

Lewis’s Medical Surgical Nursing 11th Edition Harding Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $13.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 68 Format: PDF ISBN-13: 978-0323551496 ISBN-10: 0323551491 Publisher: Mosby Authors: Mariann M. Harding, Jeffrey Kwong, Dottie Roberts, Debra Hagler, Courtney Reinisch

Medical Surgical Nursing by Ignatavicius 9th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $10.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 74 Format: PDF ISBN-13: 978-0323444194 ISBN-10: 0323444199 Publisher: ‎Saunders Authors: Donna D. Ignatavicius, Linda Workman, Cherie R. Rebar

Brunner & Suddarth Textbook of Medical-Surgical Nursing 14th Edition Hinkle, Cheever Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 68 Format: PDF ISBN-13: 978-1496347992 ISBN-10: 1496347994 Publisher: ‎LWW Authors: Janice L Hinkle, Kerry H. Cheever

Medical Surgical Nursing Single Volume Assessment and Management of Clinical Problems 7th Edition by Sharon L. Lewis -Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323036880 ISBN-13: 978-0323036887 Author: Sharon L. Lewis RN PhD FAAN Publisher ‏ : ‎ Mosby

Davis Advantage for Medical-Surgical Nursing: Making Connections to Practice 2nd Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $16.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 71 Format: PDF ISBN-13: 978-0803677074 ISBN-10: 0803677073 Publisher: F.A. Davis Company; second edition Authors: Janice J. Hoffman, Nancy J. Sullivan

 

 

Product has been added to your cart