An Invitation to Health 4th Canadian Edition By Lara Lauzon And Dianne Hales – Test Bank

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 017653153X
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0176531539
  • Publisher ‏ : ‎ Nelson College Indigenous; 4th edition (January 1, 2014)
  • Author Lara Lauzon Dianne Hales
  • 4th Canadian Edition

In Stock

$25.00

Compare
SKU:000786000765

An Invitation to Health 4th Canadian Edition By Lara Lauzon And Dianne Hales – Test Bank

TABLE OF CONTENTS

Chapter 1 An Invitation to Health and Wellness 1-1

Chapter 2 Psychosocial Health 2-1

Chapter 3 Personal Stress Management 3-1

Chapter 4 Physical Activity for Fitness, Health, and Athletic Performance 4-1

Chapter 5 Personal Nutrition 5-1

Chapter 6 Healthy Eating for Weight Management 6-1

Chapter 7 Personal Relationships and Sexuality 7-1

Chapter 8 Birth Control Choices and Pregnancy 8-1

Chapter 9 Protecting Yourself from Infectious Diseases 9-1

Chapter 10 Lowering Your Risk of Major Diseases 10-1

Chapter 11 Drug Use, Misuse, and Abuse 11-1

Chapter 12 Alcohol and Tobacco Use, Misuse, and Abuse 12-1

Chapter 13 Traditional and Complementary Health-Care Approaches 13-1

Chapter 14 Staying Safe: Preventing Injury, Violence, and Victimization 14-1

Chapter 15 Healthy Aging 15-1

Chapter 16 Working Toward a Healthy Environment 16-1

Chapter 17 The Spirit of Health and Wellness 17-1

 

Chapter 1—An Invitation to Health and Wellness

MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following have an interconnectedness, according to Aboriginal health, as guided by holism?

a.

the mind and the spiritual world

b.

the body, mind, and spirit

c.

the individual and health care

d.

the individual and the spiritual world

ANS: B PTS: 1 DIF: 2 REF: 4

BLM: Remember

2. According to the First Nations Medicine Wheel, which four aspects of our lives should be in balance?

a.

physical, intellectual, emotional, social

b.

psychological, mental, religious, social

c.

psychological, mental, emotional, religious

d.

physical, mental, emotional, spiritual

ANS: D PTS: 1 DIF: 2 REF: 4

BLM: Remember

3. How does the World Health Organization define health?

a.

physical health accompanied by sound mental health

b.

a state of complete physical, mental, and social well-being

c.

having regular medical checkups

d.

being sound in body, mind, and spirit

ANS: B PTS: 1 DIF: 2 REF: 4

BLM: Remember

4. Which group of four elements is included in the Health Field Concept framework?

a.

health-care organizations, lifestyle, environment, human biology

b.

lifestyle, health-care organizations, human biology, illness prevention

c.

health promotion, human biology, lifestyle, health-care organizations

d.

human biology, environment, health-care organizations, health promotion

ANS: A PTS: 1 DIF: 2 REF: 5

BLM: Remember

5. Which term is defined as the process of enabling people to increase control over their health and improve it?

a.

wellness

b.

intellectual health

c.

holistic health

d.

health promotion

ANS: D PTS: 1 DIF: 2 REF: 5

BLM: Remember

6. Which three national health challenges were identified in the 1986 report titled Achieving Health for All: A Framework for Health Promotion?

a.

reducing inequities, increasing prevention effort, enhancing people’s capacity to cope

b.

increasing prevention effort, reducing disease rates, reducing inequities

c.

enhancing people’s capacity to cope, increasing prevention effort, reducing disease rates

d.

reducing disease rates, reducing inequities, enhancing people’s capacity to cope

ANS: A PTS: 1 DIF: 2 REF: 5

BLM: Remember

7. In the Achieving Health for All: A Framework for Health Promotion report, which three mechanisms to health promotion were identified?

a.

healthy eating, supportive care, supportive environment

b.

healthy environments, supportive care, healthy eating

c.

healthy environments, self-care, mutual aid

d.

supportive environments, self-care, mutual aid

ANS: C PTS: 1 DIF: 2 REF: 5

BLM: Remember

8. Which three life domains were identified in the Quality of Life Model?

a.

beginning, belonging, and becoming

b.

being, belonging, and becoming

c.

being, belonging, and togetherness

d.

belonging, becoming, and togetherness

ANS: B PTS: 1 DIF: 2 REF: 5-7

BLM: Remember

9. What does the term “population health” refer to?

a.

predisposing factors concerning health in the Canadian population

b.

population density and its impact on the health of Canadians

c.

the accessibility of health care for Canadians

d.

the social and economic forces that shape the health of Canadians

ANS: D PTS: 1 DIF: 2 REF: 5

BLM: Remember

10. Which health model encourages the assessment of our behaviour, lifestyle, and environment?

a.

Precede-Proceed Model

b.

Health Promotion Model

c.

Public Health Model

d.

Health Belief Model

ANS: A PTS: 1 DIF: 2 REF: 5-6

BLM: Remember

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Primary Care: Interprofessional Collaborative Practice 6th Edition

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323570152 ISBN-10: 0323570151

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810

Test Bank For Principles And Applications of Assessment in Counseling 5th Edition by Susan C. Whiston

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305271487 ISBN-10: 1305271483

MEDICAL ETHICS ACCOUNTS OF GROUND-BREAKING CASES, 7E GREGORY E. PENCE TEST BANK

$30.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download By: Gregory Pence ISBN-10: 0078038456 ISBN-13: 9780078038457 Language: English Authors: Gregory Pence Publisher: McGraw-Hill Education

Test Bank For An Introduction To Brain And Behavior 5Th Ed By Kolb

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1464106019 ISBN-10: 1464106010

Test Bank For The Human Body in Health and Illness 5th Edition By Herlihy

$45.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323353541 ISBN-13: 978-0323353540

Test Bank For The Human Body In Health And Illness 4th Edition by Barbara Herlihy

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1416068426 ISBN-10: 1416068422

 

 

Product has been added to your cart